Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Palas Paper Marine
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servetele, hartie igienica, prosoape, ambalaje
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
DOTARE SI ACTIVITATI PRINCIPALE

1. MASINA DE FABRICAT SERVETELE 27 x 27 CM, cu un grup de gofrare, doua grupuri de tipar, numarare automata a pachetelor produse, setare electronica a numarului de servetele din pachet; utilajul poate produce servetele in unul sau doua straturi ; capacitate lunara de productie: 20 tone.

2. MASINA DE FABRICAT SERVETELE 25 x 25 CM, cu un grup de gofrare, setare mecanica a numarului de servetele din pachet; utilajul poate produce servetele in unul sau doua straturi ; capacitate lunara de productie: 6 tone.

3. 2 MASINI DE FABRICAT SERVETELE 25 x 25 CM, cu cate un grup de gofrare, setare electronica a numarului de servetele din pachet; utilajul poate produce servetele in unul sau doua straturi ; capacitate lunara de productie: cate 20 tone.

4. MASINA DE FABRICAT SERVETELE 33 x 33 CM, cu doua grupuri de gofrare, doua grupuri de tipar, numarare autoata a pachetelor produse, setare electronica a numarului de servetele din pachet; utilajul poate produce servetele in unul sau doua straturi ; capacitate lunara de productie: 25 tone/luna; masina are pozibilitatea de a schimba pana la cinci tipuri de gofrare a servetelelor.

5. LINIE DE FABRICAT HARTIE IGIENICA SI PROSOAPE DE BUCATARIE
a. bobinator, latime de lucru utila 1600mm, grup de gofrare, unitate de portionare;

b. utilaj de fabricat tuburi spiralate, cu doua bobine la desfasurator, cu taiere automata;

c. banzig pentru taiat suluri rezultate de la bobinator in subformate.

Capacitate totala a liniei de fabricatie : 30 tone/luna.

In functie de hartia suport utilizata, se poate produce hartie igienica reciclata sau din celuloza pura, precum si prosoape de bucatarie.

6. Utilaj de taiere a hartiei din bobina in coala – Strecker: latimea maxima a bobinei 1200mm, posibilitate de taiere simultana a 8 bobine, posibilitate de numarare automata a colilor taiate; capacitate de productie: 100 tone/luna.

7. Utilaj de taiere a hartiei din bobina in coala – Jagenberg: latimea maxima a bobinei 2100mm, posibilitate de taiere simultana a 8 bobine; capacitate de productie: 100 tone/luna.

8. Ghilotina: format maxim 1200 x 1800mm; capacitate de productie: 20 tons/luna.

9. Complementar productiei de servetele si hartie igienica, firma noastra desfasoara si o vasta activitate comerciala, prin retaua de parteneri la nivel national, putand livra clientilor nostri o gama larga de hartii, fie simple (de ambalaj, scris, tipar sau copiator) sau superioare (hartie cu polietilena, folie de aluminiu sau ambele).
Din Gura in Gura